BOEK op de BANK

FB-profielfotoblauwIedere eerste donderdag van juni verandert literair festival Boek op de Bank de Nijmeegse binnenstad in één grote literaire huiskamer. Op negen bijzondere locaties schuiven bezoekers in drie rondes aan bij hun favoriete auteur voor gesprekken, voordrachten en voorstellingen tussen de sofa’s en schemerlampen. Boek op de Bank bestaat sinds 2014 en te gast waren onder andere: Griet op de Beeck, Yves Petry, Maartje Wortel, Niña Weijers, Abdelkader Benali, Auke Hulst, Ellen Deckwitz, Jaap Robben, Hanneke Hendrix en Dennis Gaens.

Nieuwsgierig? Zo zag Boek op de Bank 2015 eruit.

De aftelsessies
Sinds 2015 organiseert Boek op de Bank ook zogenaamde aftelsessies. In aanloop naar het festival worden verschillende auteurs uitgenodigd om te praten over hun werk, drijfveren, ambities en hun helden. Te gast waren tot nu toe: Herman Koch, Philip Huff en Hanna Bervoets.

Boek op de Bank is een initiatief van Jelko Arts en Lotte Lentes. Het festival won in 2014 de Nijmeegse Communicatieprijs. Meer informatie vind je hier, of blijf op de hoogte via Facebook.

Advertenties